Skip to content

BREWED WITH LOVE AND PASSION

Maak kennis met CouCou, een heerlijk assortiment Belgische, glutenvrije bieren ontsproten uit het brein van Mr. CouCou. Op basis van onze zorgvuldig ontwikkelde recepten worden onze bieren ambachtelijk gebrouwen met de beste ingrediënten. Hierdoor krijgt elk biertje een uniek en uitgesproken karakter met heerlijk verfijnde smaken en aroma’s.

DE BESTE INGREDIËNTEN

Een fantastisch recept komt pas tot z’n recht met de beste grondstoffen. Daarom werken we enkel met hoogkwalitatieve ingrediënten van natuurlijke oorsprong. We selecteren met grote zorg de beste mout, hop en het zuiverste water. In combinatie met onze kennis en passie voor het brouwproces resulteert dit in smaakvolle en verfijnde bieren.

RIJKE AROMA'S ÉN GLUTENVRIJ

Let It Beer, de drijvende kracht achter het CouCou gamma, gebruikt een methode om glutenvrij bier te brouwen mét behoud van alle aroma’s en smaken. Met de CouCou Kriek Royal behaalde Let it Beer een echte primeur als eerste glutenvrije kriekbier op de markt. Alle CouCou bieren zijn volledig gecertificeerd als glutenvrij en worden ontgluut met behulp van enzymen.
<10pp gluten/liter.

Let it beer,
innovatieve bierconcepten voor de liefhebber !

Let it Beer ontwikkelt niet alledaagse bieren. Met passie laten we onze bieren groeien tot sterke merken, elk met hun uniek karakter en uitmuntende kwaliteit. De mainstream volgen we niet, we creëren voor de liefhebber, die met volle teugen geniet.

Waar vind je de coucou bieren?

Zin in een lekker CouCou biertje? Via onze handige tool vind je snel het dichtstbijzijnde verdeelpunt in je buurt.
Vind je geen verdeelpunt in je nabije omgeving? Neem vrijblijvend contact op, we helpen je graag verder!